Καλέστε την Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο για να σας αποδείξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος απόφραξης με ειδικά μηχανήματα όπως πιεστικό μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης ή ηλεκτρικό περιστροφικό μηχάνημα με ειδικές κεφάλες, ισχυρά ριζοκοπτικά μηχανήματα, ειδική κάμερα υψηλής ευκρίνειας για εντοπισμό βλαβών στα πιο δύσκολα σημεία κ.α.

Βρίσκουμε με τον κάθε πελάτη μας πάντα ένα σημείο επαφής και σας εξυπηρετούμε προσωπικά αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας κάθε φορά που μιλάμε.

Διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες συσκευές και τα εργαλεία εξασφαλίζοντας την επίλυση οποιοδήποτε θέματος καθώς δεν έχει σημασία το μέγεθος του προβλήματος.
Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό και επικίνδυνο είναι αν έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα, να κάνουμε το μπάνιο μας ή να πλύνουμε τα ρούχα ή τα πιάτα μας εξαιτίας μίας εμπλοκής. Καλέστε μας ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα οριστικά και άμεσα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Ακολουθούμε σχολαστικά το χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας μας με ευπρεπή εμφάνιση και πάντα με ευγένεια. Από την περιγραφή του προβλήματος και τον επιτόπιο του έλεγχό, σας ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και προτείνουμε τον καλύτερο και όσο το δυνατόν οικονομικότερο τρόπο αντιμετώπισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία

Θα βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 97 00 003. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  • Ξεβούλωμα φρεατίου
  • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
  • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
  • απόφραξη κάθετης υδρορροής
  • άντληση υδάτων
  • διάγνωση με κάμερα
  • απόφραξη σιφονιού
  • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.