Αποφράξεις Μοσχάτο – 210 40 05 111 –210 90 29 667

Αποφράξεις Μοσχάτο
Αποφράξεις Μοσχάτο

Τα διάφορα θέματα στην αποχέτευσή σας συμβαίνουν απροσδόκητα, εκεί που δεν το περιμένετε. Το πρόβλημα όμως μπορεί να προϋπάρχει αρκετό καιρό. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις δεν είναι πάντα απαραίτητο να προκληθούν από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επιδεινώνουν όμως τα προβλήματα στην αποχέτευση. Με γρήγορη ανταπόκριση μετά την κλήση σας, ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει και όλα θα είναι όπως πριν. Αποφράξεις Μοσχάτο

Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στο Μοσχάτο βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στο Μοσχάτο βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί, όταν μια αποχέτευση είναι βουλωμένη. Αλλά 9 στις 10 φορές μια δυσάρεστη οσμή θα είναι σίγουρα ένα μήνυμα ότι κάτι συμβαίνει.

Το αποχετευτικό σας σύστημα υπολειτουργεί; Δυστυχώς δεν θα επιλυθεί το πρόβλημα από μόνο του και αν το αφήσετε θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Αναλαμβάνουμε και αποφράσσουμε αποχετεύσεις παντού στο Μοσχάτο.

Οικίες Νοσοκομεία Στρατόπεδα Εστιατόρια Σχολεία Καφετέριες Δημόσιες υπηρεσίες, κ.α. Πηγαίνουμε σε εκατοντάδες αποφράξεις σε εβδομαδιαία βάση σε όλη την περιοχή του Μοσχάτου και γύρω από αυτή. Η εμπειρία και η πείρα μας σε συνάρτηση με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας, δεν αφήνουν ποτέ ανολοκλήρωτη αποτελεσματικά μια εργασία.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Επιθεώρηση με κάμερα Αποφράξεις Μοσχάτο

Έχετε ποτέ ένα ζήτημα όπου δεν μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα; Η έμπειρη ομάδα της Αποφράξεις Μοσχάτο μπορεί να διενεργήσει έρευνα αποχέτευσης με κάμερα, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας αιχμής. Φτάνουμε στην πηγή του προβλήματος! Η αδιάβροχη και εύκαμπτη κάμερα διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Καθορίζεται, έτσι, με απόλυτη σαφήνεια η θέση και το είδος του ζητήματος. Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν από το συνεργείο μας και μια εξωτερική μνήμη όπου είναι καταγεγραμμένη όλη η εργασία.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ